Супермаркет Тракия

Супермаркет Тракия

Супермаркет „ТРАКИЯ”   акцентира на добрите цени, доказаното качество на продуктите и богатия асортимент от месни и млечни продукти, замразени и охладени  меса, мелене на кайма , хляб, замразени зеленчуци, захарни изделия, алкохолни и безалкохолни напитки, бира, цигари, перилни препарати, пакетирани и консервирани храни, полуфабрикати, сладолед и др.

Супермаркет „ТРАКИЯ” предлага различни видове кафе на зърна от известните марки Робуста, Колумбия, Мока, Чери и др. В супермаркета се упражнява строг контрол на входящите продукти, който гарантира достигане само на пресни продукти до клиентите на магазина. 

Качеството на продуктите и доброто обслужване съчетани с високо-технологично оборудване са гаранцията за удовлетвореност на клиентите. Стоките, предлагани в Супермаркет „ТРАКИЯ” са от водещи производители на родния пазар, както и от известни чужди търговски марки. Непрекъснатото обновяване на асортимента и поддържане на постоянна наличност от предлаганите стоки е водещ принцип за нас.

Ние държим на професионалното обслужване и информиране на клиента, което гарантира удоволствие и сигурност при пазаруване в СУПЕРМАРКЕТ " ТРАКИЯ ". ЗАПОВЯДАЙТЕ!!!

В Хотел Тракия

Посети Ивайловград!
История, Култура, Туризъм